Klättercentret
Samarbete med Klättercentret
1 februari, 2016
Klättercentret-22-FEB-2016-08
Dans med väggarna
22 februari, 2016
Visa allt

Fredagskläng

10 killar från boendet i Stenhamra (Ekerö, Stockholm), var i fredags på Klättercentret i Solna och nötte fingertopparna. Roligt tyckte alla och särskilt spännande att koppla in sig i "self belay-anordningen". Den som tillåter en att klättra rep utan att någon säkrar från marken. Krävs lite extra mot att släppa taget tio meter upp och våga lita på att den automatiska bromsen/nedfiraren funkar. Efter några vändor i repen styrde vi mot boulderingssektionerna för att utmana varandra i att lösa diverse problem.

För att guida och instruera gruppen hade vi instruktören Mikael till vårt förfogande. Vi vill tacka såväl Mikael som Klättercentret för det härliga passet!

Kommentarer

kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *