Klättercentret-22-FEB-2016-08
Dans med väggarna
22 februari, 2016
Visa allt

Stockholms Brantaste 2016

I går lördag var vi 10 löpare som gick i närkamp med tävlingen Stockholms Brantaste, på och runt huvudstadens alpina pärla, Hammarbybacken. Ett lopp som sätter hårt mot hårt direkt från start. Banans 3,3 km rymmer 255 höjdmeter, vilket innebär att man bestiger Hammarbybacken tre gånger, före majestätisk målgång på backens topp. Tufft, tufft, men roligt, roligt.

Efteråt blev det häng och kläng, parkour och styrkeutmaningar i utegymmet intill, innan vid styrde ut mot Färingsö igen. Hemvist för våra afghanska vänner. Ett glassstopp vid Brostugan hann vi också med.

Tack Abdul, Abbas, Hassan, Farhad, Sayed, Mansoor, Habib och Mohammadollah för en minnesvärd dag!

Stort tack till arrangörerna av Stockholms Brantaste som bjöd på startavgifterna!

/Viktor & Johannes

Kommentarer

kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *